Horgászeszköz, horgászeszközök, horgászbot > Halak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgászeszköz, horgászeszközök, horgászbot > 8 weboldal. Kategória leírása: Horgászeszközök, kellékek, minden ami a horgászathoz szükséges. Horgászbot, csali, damil , orsó, egyéb horgászeszközök.
Szponzorált linkek
Big Carp
http://bigcarp.hu/webshop/

Big Carp Baits horgászcsali gyártó és horgász cikkek,kellékeket forgalmazó cég. Elsősorban bojli és horgászcsali alapanyagok előállításával foglalkozunk.

Big Carp
Damil
http://damil.hu/hu/

Célunk, hogy elérhető közelségbe vigyük a horgászat szerelmesei számára a legújabb fejlesztések eredményeit, valamint a már jól bevált és megszokott termékeket, kiegészítőket.

Damil
Alapeszközök
http://www.horgasz.hu/page/3/art/205/akt/3/html/horgasz-felszerelesek.html

A sporthorgászat alapeszközei, a bot, a zsinór, a horog, ma már végtelenül kifinomult formában és kidolgozásban, de az ősi horgász alapelveket, funkciókat hűen tükrözik. A modern horgászcikkipar új- és újabb vívmányai által a horgászok eredményessége nőttön- nő, egyre kevesebb esélyt adva természetesen a halaknak. A horgászeszközök fejlődése lehetővé tette, hogy a körülményekhez képest legfinomabb, legérzékenyebb és az adott módszernek, halfajnak megfelelő és legnagyobb élvezetet nyújtó felszereléssel hódolhassunk kedvtelésünknek.

Alapeszközök
Shimano horgászorsó
http://www.fecapeca.hu/index.php?page=horgaszorso_shimano

Az SR magnézium orsók speciális, a Shimano által kifejlesztett bevonatot kapnak. A bevonat megakadályozza a magnézium korrózióját, így akár a tengeri, sós vízi horgászathoz is megfelelő.

Shimano horgászorsó
Milo márkabolt
http://www.milomarkabolt.hu/index.php?center=uzletunk

Arra gondoltunk ezzel a háttér bázissal felvértezve mi is megpróbálkozunk az online értékesítéssel és elkészítettük ezt a horgászportált.

Milo márkabolt
Horgászeszközök használata
http://www.haldorado.hu/articles.php?topicid=10&subtopicid=114

Az előző részben a bottal, az orsóval és a kapásjelzővel részletesen foglalkoztunk. A második részben megismerkedünk a mormiskázás talán legmisztikusabb elemével, a mormiskákkal. Áttekintjük típusait, anyagukat, illetve felkötésének módjait, továbbá tárgyaljuk a csalizást.

Horgászeszközök használata
Több horgászeszköz
http://www.bhm.hu/Horg%E1sziskola/eszkozok.php

A horgászathoz használt legfontosabb és leggyakoribb eszközöket soroljuk itt fel. Természetesen ezeken kívül rengeteg eszköz létezik, melyek felsorolása egyenlő a lehetetlennel, hiszen minden módszerhez, víztípushoz, más és más felszerelést kell választanunk. Érdemes bújni tehát a folyóiratokat, internetet, horgászboltokat, mivel minden szezon produkál újabb kiegészítőket.

Több horgászeszköz
Ötletek
http://horgaszat25.blog.hu/?token=2b2659f374181b4a921c7273121b3ea9

Többrészes cikksorozatot indítok, amiben az olvasó egy horgászszéket, asztalt és egy botszállításra alkalmas részt magába foglaló kiegészítő elkészítését ismerheti meg. Első részben a széket készítjük el. Ez önállóan is használható, ha valaki nem akar vesződni a többi résszel. Meglepően kényelmes, és erős, valamint erősségéhez képest könnyű, kis helyet foglal.

Ötletek
Hirdetések
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 524 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 524 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18284