Halkészítmény, halkészítmények > Halak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halkészítmény, halkészítmények > 14 weboldal. Kategória leírása: A halakból különböző egészségre is pozitív hatású halkészítményeket készítenek. Ezek egy része mint élelmiszer másik része mint táplálékkiegészítő kerül forgalomba.
Szponzorált linkek
Bahamas halkészítmények
http://www.bahamas.hu/kategoria-halkeszitmenyek.html

A BA-HA-MA'S Kft fő tevékenysége a hazai élelmiszer-kereskedelem: a jó minőségű gyorsfagyasztott termékek vásárlókhoz történő eljuttatása.

Bahamas halkészítmények
Halrudacska
http://egeszseges-taplalkozas.com/halak/11-halkeszitmenyek-halrudacska-ruszl ...

Az egységtömegre viszonyított ár alapján a halrudacskával ráfizetünk. Sőt, csak a drágább halrudacskák minősége mondható igazán jónak, ugyanis az olcsóbbak kevés színhúst, de annál több bőrt és a filék levágása után hátra maradt ledarált részt, vastag prézlit tartalmaznak.

Halrudacska
Iglo halrudacskák
http://www.iglo.hu/vilag/hal/halrudacskak.html

A gyermekek számára a hal ideális étel, mert rengeteg olyan értékes anyagot tartalmaz, amelyre nagy szükségük van a fejlődésükhöz. A gyerekekkel azonban nem olyan egyszerű megszerettetni a halételeket, félnek a szálkáktól, és idegenkednek a pikkelyes bőrtől. Ezek a tapasztalatok vezettek az 1950-es években a halrudacskák megalkotásához. A halrudacskák külsőre nem hasonlítanak a halra, szálkamentesek*, nagyoknak és kicsiknek egyaránt ízlenek.

Iglo halrudacskák
Roolnet
http://www.elelmiszeriparonline.hu/roolnet_katalogus/7382293/RKA/RMU7382469_ ...

Ezt az oldalt azért indítottunk, hogy a hazai élelmiszer ipari gyártók és vevőik (boltok, konyhák, ...) online együttműködését segítsük, a termékek ismertségét, elérhetőségét növeljük. Számos jobbnál-jobb terméket gyártanak partnereink, miközben ezek elérhetősége földrajzilag és/vagy az adott helyen forgalmazott termékpalettát tekintve - többségében - jelentősen korlátozott. Célunk egy közös, ingyenes, online élelmiszer termékkatalógus felépítése. A hazai élelmiszer ipari szereplők informatikai eszközhasználata igen változatos képet mutat. A ROOL Bázis élelmiszeripari informatikai célrendszerünk egyes elemeit kiemelve létrehoztuk a roolnet Start szoftver-csomagot, melyet a hazai élelmiszer gyártók induló alap-szoftverének javaslunk.

Roolnet
Halak és halkészítmények. Kalóriatáblázatok
http://dietak.hu/halak.html

Ha a "diéta" szót halljuk, általában először mindenkinek a túlsúlyos ember és a fogyókúra jut az eszébe, pedig a diéta szó egy céltudatosan szabályzott étrendet jelent, melyet nem csak a fogyni vágyók kedvéért találták ki. Nagyon sok olyan betegség van, melynek kezeléséhez nélkülözhetetlen az előírt étrend betartása. Magyarországon a halálozás jelentős része a táplálkozáshoz és életmódhoz köthető betegségekkel függ össze, elsősorban a szív és érrendszeri, másodsorban a daganatos megbetegedések vonatkozásában.

Halak és halkészítmények. Kalóriatáblázatok
Mélytengeri halolaj
http://www.egeszsegbolt.hu/252-sziv-es-errendszeri-kezeles-/10-omega-3-melyt ...

A mélytengeri halolaj számos telítetlen zsírsav mellett jelentős mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen, hosszú szénláncú Omega - 3 zsírsavakat.

Mélytengeri halolaj
Alfavit Omega-3
http://www.interherb.hu/%C3%89trend-kieg%C3%A9sz%C3%ADt%C5%91k/alfavit-omega ...

A mélytengeri halakból származó, kíváló minőségű Ω3 zsírsavak rendszeres fogyasztása hozzájárul a szív- és érrendszer védelméhez. Elősegítik a védő koleszterin szint növelését és a káros LDL-koleszterin szint csökkentését a vérben. Ezen túlmenően támogatják a szervezet ellenálló-képességét.

Alfavit Omega-3
Netbio halkészítmények
http://netbio.hu/spl/414911/Halkeszitmenyek

Egészséges és finom halkészítmények rendelhetők az oldalon.

Netbio halkészítmények
Vici gyorsfagyasztott készítmények
http://www.hu.all.biz/g5423/

VICI gyorsfagyasztott halkészítmények és pizzák rendelhetők Balmazújvárosból.

Vici gyorsfagyasztott készítmények
Minőségi halolaj
http://halolaj.biomax.hu/

Elsőként az eszkimók és a dánok egészségi állapotának összehasonlítása utaltak arra, hogy a Halolaj fogyasztásával jelentősen csökkenthető a szív- és érrendszeri betegségek rizikója, így ennek következtében a szívinfarktusok száma.

Minőségi halolaj
Herbalifeline kapszulák
http://www.sikeresfogyas.hu/herbalifeline.html

A Herbalifeline kapszulák az omega-3 zsírsavak minkét forrását tartalmazzák (EPA és DHA) amelyek segítenek megőrizni szívünk egészségét. A kakukkfű, borsmenta és szegfűszeg esszenciális olajai segítenek minimalizálni a hal szagát és utóízét.

Herbalifeline kapszulák
OMEGA 3 halolaj kapszula
http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/OMEGA_3_halolaj_kapszula_Te ...

Az EPA és a DHA hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához. Az omega 3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését.

OMEGA 3 halolaj kapszula
Eskimo Kids halolaj gyermkeknek
http://www.omega3wellness.hu/eskimo-kids/eskimo-kids-gyerekeknek.html

A tanulás megkedvelése és a jó tanulmányi eredményei megerősítik gyermeke önbizalmát és megalapozhatják további sikereit!

Eskimo Kids halolaj gyermkeknek
Omega 3 lágyzselatin kapszula
http://www.egeszsegbolt.hu/355-etrendkiegeszitok/6664-herbaria-halolaj-+-ome ...

Fogyasztása hozzájárulhat a keringési rendszer egészséges működéséhez és kedvezően befolyásolja a vér LDL-koleszterin és triglicerid szintjét.

Omega 3 lágyzselatin kapszula
Hirdetések
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 524 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 524 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18284