Halgazdaság, halértékesítés > Halak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halgazdaság, halértékesítés > 8 weboldal. Kategória leírása: Magyarországi és külföldi jelentősebb halgazdaságok honlapjai.
Szponzorált linkek
Szegedfish Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Kft
http://www.szegedfish.hu/

A SZEGEDFISH Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Kft. fő tevékenységi köre a tógazdasági haltermelés.

Szegedfish Mezőgazdasági Termelő és Szolgáltató Kft
Hortobágyi Halgazdaság Zrt.
http://www.hhgrt.hu/

A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. közel 5 500 ha kiterjedésű halastó rendszeren, a Világörökség részeként számon tartott, védett természeti területen gazdálkodik.

Hortobágyi Halgazdaság Zrt.
Aranyponty Zrt.
http://www.aranyponty.hu/

Aranyponty Zrt. | Halászat - Természetvédelem - Horgászat - Turizmus ...

Aranyponty Zrt.
Cseh halgazdaság
http://www.halneveles.hu/

Az 1990-es évek elején alakultunk, az alsóbogáti halastórendszer felső részének beüzemelésével. Ez a rendszerünk hat halastavat foglal magába közel 40 hektárnyi területen. 2000-ben bővítettük vállalkozásunkat: Somogygesztiben egy teleltető és nevelő rendszer építésével, valamint egy 15 hektáros termelő tóval. A közel 55 hektáron történő gazdálkodásunk célja, a Magyarországon megtalálható édesvizi halfajták minőségi nevelése, termelése. Ezt kiválló törzsanyagból származó előnevelt és anyaállomány beszerzésével tartjuk fenn.

Cseh halgazdaság
Fehértói Halgazdaság
http://www.kalkulus.hu/blogs.3877.SzegedFISH+Kft.+%28Feh%C3%A9rt%C3%B3i+Halg ...

A SZEGEDFISH Mezõgazdasági Termelõ és Szolgáltató Kft. fõ tevékenységi köre a tógazdasági haltermelés. A Szeged várostól ÉK-i irányban elhelyezkedõ szikes legelõkön 1930-ban Hatolykai Pap István tervei alapján kezdõdött el a tógazdaság építése, amely az elmúlt évtizedekben történt fejlesztések eredményeként közel 2100 hektáros halastórendszerré fejlõdött. A körtöltéses halastavakban a következõ halfajokat termelik a HACCP Élelmiszerbiztonsági rendszer alapján, szigorúan ellenõrzött technológia szerint: ponty, fehér busa, csuka, amur, süllő, harcsa, compó, valamint önálló tájfajtaként a szegedi tükrös pontyot.

Fehértói Halgazdaság
Szentimrei Halgazdaság
http://www.szentimrei-halgazdasag.hu/

1987-ben kezdtük meg tevékenységünket az 1941-ben a Bárdi-patakrara Márffy Elemér által épített tó rendszeren. A helyreállítás nehézségei után a gyakorlati tapasztalatok megszerzésével kezdtük tevékenységünket. A helyreállításba és a halász szakma elsajátításában nagy érdeme volt Rácz Béla halászati szakmérnök, szem előtt tartva a mondását „A halászatban az a szép, hogy minden évben újra lehet kezdeni.”, tehát a sok kudarc és sikertelenség után nem adtuk fel és újra kezdtünk nagyobb lendülettel. A gazdaság beindult, még arra is jutott idő, hogy halász szakmai végzetséget megszerezzem.

Szentimrei Halgazdaság
Szivárványos pisztráng tenyészet
http://tapolcaipisztrang.hu/

Pisztrángtelep Tapolcán. A pisztrángokat a lehető legjobb körülmények között nevelik, amíg el nem érik azt a méretet, ami után már forgalomba lehet hozni. Magyarország legnagyobb pisztrángtelepe az övék.

Szivárványos pisztráng tenyészet
Halgazdálkodás Mezőtúr
http://www.mezoturihalasto.webnode.hu

A tórendszerünk 5 tóból áll és a különálló horgásztóból ami 200 méterre található. Plusz szolgáltatás a pihenni vágyó és természet kedvelő családok baráti társaságok részére a tógazdaság Horgásztanyája ami 2017. Május elsejétől fog indulni. A horgásztanya és a tógazdaság szép környezetben a Peresi holtágtól 400 m-re található A horgásztanya 130 négyzetméteres összkomfortos, központi fűtéssel, külön bejáróval és gyümölcsfákkal beültetett udvarral (területe 1 hektár) bekerítve. Nyaralás céljára akár 2 család részére (8-10 fő) is alkalmas. A nyaraló vendégeink számára élmény horgászati lehetőséget biztosítunk a Tógazdaság tavaiban vagy a Tógazdaság horgásztavában.

Halgazdálkodás Mezőtúr
Hirdetések
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 524 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 524 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18284