Halászcsárda, halászcsárdák > Halak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halászcsárda, halászcsárdák > 23 weboldal. Kategória leírása: Magyarország területén működő halászcsárdák gyűjteménye. A halászcsárdákban kiváló minőségű, magyaros ételek várják a vendégeket.
Szponzorált linkek
Algyői Halászcsárda - Szegedi halászcsárdák
http://www.algyoihalaszcsarda.hu/

Algyői Halászcsárda - Szegedi halászcsárdák, éttermek, szegedi halászlé. úsz éves az Algyői Halászcsárda. Ebből az alkalomból az étterem látta vendégül a Szegedi Közéleti Kávéház résztvevőit. Barta László csárdagazda mindent elkövetett hogy jól érezzék magukat a vendégek, akik megtöltötték a halászlevéről méltán híres vendéglátóhelyet. A forró hangulatról a csárda cigányzenekara gondoskodott, ami már csak azért is kuriózumnak számít mert Szegeden, Algyőn kívül mindössze két másik halászcsárdában hallgathatnak a vendégek magyar nótát. Pedig igény úgy tűnik lenne rá, hisz a vendégsereg rövid időn belül dalra fakadt és a hangulat a tetőfokára hágott. Ezt a trendet csak rövid időre szakította meg a csárdagazda, Barta László tulajdonos, aki elmesélte hogyan lett vendéglátós és beszélt a csárda történetéről, mely húsz évvel ezelőtt még egy falusi kocsma volt és mára a régió egyik legismertebb és legkedveltebb halászcsárdájává vált.

Algyői Halászcsárda - Szegedi halászcsárdák
Kiskőrössy Halászcsárda
http://www.kiskorossyhalaszcsarda.hu/

A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárd több évtizedes hírnevét már hosszú évek óta folytatja a jelenlegi üzemeltető Oláh Dezső csárda gazda is. A finom ízek és speciális ételek miatt visszatérő sok vendég igazolja a sikeres munkánkat.

Kiskőrössy Halászcsárda
Sobri
http://www.sobrihalaszcsarda.hu/

Halászcsárdánk Baján a Sugovica folyó partján, a Petőfi-sziget szívében csodálatos környezetben található. Halászcsárdánk nevét Farkas „SOBRI” Józsefről, Magyarország örökös halfőző bajnokáról kapta. Vele együtt dolgozva, az Ő tradicionális receptjei alapján készítettük , és mind a mai napig készítjük halételeinket. Éttermünk 150 fő befogadására alkalmas nagyteremmel, 30 fős különteremmel és 100 fős terasszal rendelkezik. Étlapunkon a mindig friss pontyhalászlé, vegyes hallék, halpörköltek mellett folyami halak(süllő, harcsa, törpeharcsa, csuka, kecsege, ponty, kárász, keszeg) sütve, rántva elkészítve, valamint frissensültek és tájjelegű ételek széles választékával várjuk vendégeinket.

Sobri
Halászcsárda - Százhalombatta - Magyarország
http://www.halaszcsarda.eu/

Halászcsárda - Százhalombatta: halászlé, magyaros ételek Budapest közelében. A századforduló előtt és után Dunafüred területe birtok rendszerű mezőgazdasági és állattartási terület volt. Tulajdonosa Matta Árpád fölbirtokos. Az ő birtoklása alatt épült meg a csárda épülete, ami marhaistállóként kezdte a pályafutását… később lakóépületté alakították.

Halászcsárda - Százhalombatta - Magyarország
Bajai csárda
http://www.bajaihalaszcsarda.com/

Egyre többen tudják Budapesten, hogy igazi dunai halászlét a Bajai Halászcsárdában lehet kóstolni. Tegyen próbát Ön is! Nemcsak elsősorban ízében, hanem harmóniájában, hangulatában is képviseli mindazt a tradíciót ami Magyarország! Elsősorban a pontyból készült halászlét ajánlanánk, remek égő piros, fűszerpaprikával és gyufatésztával. Italkínálatunk az ország legkitűnőbb boraival teremt kellemes perceket a svábhegyi kirándulok ebédjéhez, vacsorájához.

Bajai csárda
Mohácsi Halászcsárda
http://www.mohacsihalaszcsarda.hu/

A Mohácsi Halászcsárda 1968-ban nyílt meg Mohács történelmi belvárosában a Duna-parton. Panorámás étteremben dunai és egyéb halkülönlegességeket kínál, de a vendég igénye szerint bármilyen jellegű ételeket elkészítenek a HACCP rendszerben működő, EU szabványok szerint most felújított konyhájukban. A szakmai munkát­ az étterem megnyitása óta Nagy Tibor vendéglős irányítja, akinek tevékenységét a Chaine de Rotisseurs egyesületbe való meghívással, a Magyar Vendéglátósok Ipartestülete, az ECA, valamint az Alpok Adria védnöki táblák adományozásával ismerték el. Személyesen a Snitta Sámuel valamint a „Mohács Város Tisztelete Jeléül” kitüntetésben részesült az elmúlt időszakban.

Mohácsi Halászcsárda
Fodor Hotel
http://www.hotelhalaszcsarda.hu/

A csárda téglaboltozatú éttermében a házias ízek mellett a városban egyedülálló halételek közül válogathatnak. A 100 fő befogadására alkalmas étterem mellett még egy 25 fős külön terem is található. A vendégek által közkedvelt, nádtetejű bokszokból álló kerthelyiség kellemes hangulatot nyújt. Kiváló szakácsaink nem mindennapi ételkülönlegességekkel teszik még felejthetetlenebbé a Gyulán töltött napokat.

Fodor Hotel
Szarvas
http://www.halaszcsarda-szarvas.hu/

Szarvason a város nyugati kapujában a 44-es főút mellett, a Holt-Körös hídjánál, az Erzsébet-liget évszázados fáinak árnyékában, közvetlenül a Körös partján található a csárda. Személygépkocsival érkező vendégeink számára a parkolás biztosított. A hangulatos parti kerthelyiségben hétvégenként élőzenével várjuk vendégeinket. Szállás valamint horgászási és vízisportolási lehetőség, illetve szállóvendégeink részére külön zárt parkoló áll rendelkezésre. A magyaros, házias, bő ételválasztékból mindenki kiválaszthatja a kedvére valót!

Szarvas
Halászcsárda Szolnokon
http://halaszcsarda-szolnok.hu/

nap 11.00-17.00 óráig Egyre többen tudják Szolnokon, hogy igazi tiszai halászlét a Szolnoki Halászcsárdában lehet kóstolni. Tegyen egy próbát Ön is! Elsősorban pontyból készült halászlét ajánlunk, remek égő pirospaprikával. Ezután következhet a kiváló húsú pikkelyesekből készült sültes tál, haltepertő.

Halászcsárda Szolnokon
Dunaföldvár
http://www.halaszcsardakft.hu/

A csárda közvetlenül a Duna partján, a híd szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. Az épület az 1930-as években épült és vámházként működött, míg a 60-as évek végén a Tolna Megyei Vendéglátó Vállalat tulajdonába került, melyben 1969. augusztus 20-án halászcsárdát nyitottak a hajóállomás szomszédságában. Az első üzletvezető idősebb Gábriel Sándor lett. Ezt követően a tervgazdálkodás szerint 5 évente cserélődtek a vezetők az étterem élén, míg 1989-ben a rendszerváltás ismét lehetőséget adott, de már ifjabb Gábriel Sándornak, aki szerződéses üzletként működtette azt.

Dunaföldvár
Dunakömlőd
http://www.dunakomlodi-halaszcsarda.hu/

A Halászcsárda története A Dunakömlõdi Halászcsárda a 40-es években , mint útszéli fogadó kezdte meg működését. Az 50-es évektől, mint halászcsárda üzemelt. Jelenlegi formáját 1965-ben nyerte el. Jó ízû halászlével az ország ismertebb éttermei közé sorolható. Ódon falai között számos híresség is megfordult. Földrajzi elhelyezkedése A Dunakömlődi Halászcsárda Tolna megye területén található, a hatos főút mentén, 105 km szelvénynél Paks határától 5 km-re, Budapest irányába.

Dunakömlőd
Kancsal Harcsa Halászcsárda
http://kancsal-harcsa.uw.hu/

Nyíregyházától 30 km-re festői környezetben a Tisza mellett található a Kancsal Harcsa Halászcsárda. A Tisza partjától pár száz méterre, a töltés árnyékában egész évben várja az étterem a vendégeket, akik a halételeket és a friss tiszai halból készült halkülönlegességeket megkívánják. Aki egyszer nálunk járt és kipróbálta a korhely halászlevet, vagy megkóstolta az egészben megsült süllőt, soha nem felejti el az ízét!

Kancsal Harcsa Halászcsárda
Békéscsabai halászcsárda
http://www.csabaihalaszcsarda.hu/menu.html

Békéscsabai halászcsárda hivatalos honlapja. Étrend, étlap, heti menü, napi ajánlat, rendezvények sokasága. Hidegtálak, napi ajánlat.

Békéscsabai halászcsárda
Dunagyöngye
http://www.etterem.hu/4831

A csárdába rendszeresen visszajárunk mivel nagyon jól főznek,jó a hangulat és a mennyiséggel sem volt még soha problémánk.Legutóbb baráti társasággal voltunk, a nagy érdeklődés ellenére és,hogy asztalt sem kellet foglalni kb. fél órát vártunk csak. Nagyon jól éreztük magunkat. Bátran merem ajánlani mindenkinek aki szeret hangulatos környezetben finom ételt fogyasztani.

Dunagyöngye
Tata
http://www.halaszcsardatata.hu/

Éttermünk ideális helyszín esküvők, rendezvények lebonyolítására. A csárda 80 fő vendéglátására alkalmas. Kert helységünk kapacitása ugyancsak 80 fő. Éttermünkben a hagyományos magyaros ételek mellett, pikáns étel különlegességek és természetesen hal-ételeink pazar ízvilága vár kedves Vendégeinkre.

Tata
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 524 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 524 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18284