Díszhal, akváriumi halak > Elevenszülő fogasponty > Szivárványos guppi, endler guppi > Halak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Díszhal, akváriumi halak > Elevenszülő fogasponty > Szivárványos guppi, endler guppi > 6 weboldal. Kategória leírása: A legnépszerűbb díszhalak egyike. Rengeteg faj és színváltozatuk létezik. Kezdők számára ideális faj. Hazája Brazília, Venezuela, Barbados és Trinidad és Tobago.
Szponzorált linkek
Guppi rajongói oldal
http://guppi.lapunk.hu/

Egy rajongói oldal a szivárványos guppi kedvelőinek.Az oldalon fotók,galéria.chat és a szivárványos guppi leírása mellett egyéb érdekességek is találhatók.

Guppi rajongói oldal
Szivárványos guppi a Wikipédiában
http://hu.wikipedia.org/wiki/Szivárványos_guppi

A szivárványos guppi (Poecilia reticulata leírása a Wikipédiában.

Szivárványos guppi a Wikipédiában
Osztrák Guppi Szövetség
http://www.oegg.net/

Az Osztrák Guppi Szövetség hivatalos honlapja. Az oldalon való további navigáláshoz az osztrák zászlóra kell kattintani ahol további értékes anyagok találhatók. Az Osztrák Guppi Szövetség nyílt célkitűzése hogy az akvarisztika és a guppik iránt érdeklődőket egy táborba egyesítse. A gyakori információcsere a külföldiekkel eredményesebbé teszi a csoport munkáját. A tenyésztők gyakran járnak klubestekre ahol megosztják egymással guppikkal kapcsolatos élményeiket, tapasztalataikat. A szivárványos guppi már a régi időkben is az akvaristák kedvenc halának számított. Később a guppik nemesítői ennél többet akartak és speciális szövetségekbe tömörültek ahol a guppinemesítés problémáit megoszthatták egymással.

Osztrák Guppi Szövetség
Ggd
http://www.guppy-ggd.de/

A társaság, a szövetség 1956-ban alakult egy munka csoport tagjaiból. A társágnak nagy hagyományai, nagy tekintélye, és szép eredményei vannak a guppinemesítés területén. A német guppikkal foglalkozó munkacsoport később európai szintűvé szerveződött, nőtte ki magát. A társaság célkitűzése hogy az akvarisztika, a guppik iránt érdeklődő polgárok egy csoportban egyesüljenek ahol közösen alkotják meg a guppikkal kapcsolatos célkitűzéseket. A guppikkal való komolyabb foglalatosság, tudományos ismereteket igényel, a társaság báziscsoportjának megvan ehhez a szükséges szakmai tapasztalata, képzettsége, tudása. A GGD szívesen fogad magába más hasomló szervezeteket is. Időnként a csoport versenyeket rendez a guppik, mollik, szifók kedvelőinek általános megelégedettségére. Az oldalon guppikról olvashatunk rengeteg érdekességet, de szifókkal, mollikkal kapcsolatos hasznos információkat is szívesen találunk.

Ggd
A Német Guppi Szövetség
http://www.dgf-guppy.de/

A Német Guppi Szövetség hivatalos honlapja. A szövetség a legrégebbinek számít a témakörben. A szövetséget a Mémet Guppi Társaság alapította még a múlt század ötvenes éveiben. Nagyon sok nemzetközi guppi kiállítás zajlott Berlinben. A társaság tagjainak célkitűzése a különböző guppi változatok fixálása, stabilizálása lett. A guppik nemesítését tudományos szinten művelték. A csapattagok Németország különböző helyeiről érkeztek a szövetségbe. A csapattagok havonta egyszer klubtalálkozót szerveznek ahol megbeszélik a guppikkal kapcsolatban felmerülő problémákat. Átbeszélik a szükséges teendőket.A szövetség tagjai telefonon vagy online is tartják egymással a kapcsolatot.

A Német Guppi Szövetség
Poecilia reticulata - Szivárványos guppi
http://diszhal.info/Poecilia_reticulata.php

A vad guppik a nemesítés során jelentősen megváltoztak, napjainkban már alig hasonlítanak a guppi ősökhöz.

Poecilia reticulata - Szivárványos guppi
Hirdetések
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 524 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 524 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18299