Díszhal, akváriumi halak > Cichlidae, Bölcsőszájú halak > Cleithracara maronii, Maroni akara > Halak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Díszhal, akváriumi halak > Cichlidae, Bölcsőszájú halak > Cleithracara maronii, Maroni akara > 5 weboldal. Kategória leírása: A zömök felépítésű hal szemén egy sötét, ívelt sáv halad keresztül, összekötve a hátúszó elejét a kopoltyúfedő alsó szélével.
Szponzorált linkek
Cleithracara maronii - Maroni akara, Kulcslyuk sügér
http://diszhal.info/Cleithracara_maronii.php

A Maroni akara ovális formájú sügér, teste rövid, feje kerek. Testének alapszíne arany-barna, és ritkán függőleges csíkok borítják. Egy íves fekete csík húzódik a hátúszó első sugarától - a szemen keresztül – a kopoltyúfedő alsó részéig.

Cleithracara maronii - Maroni akara, Kulcslyuk sügér
Keyhole Cichlid - Cleithracara maronii
http://www.aquaticcommunity.com/fish/maronii.php

Cleithracara maronii (Keyhole Cichlid) should be kept in a well planted aquarium: floating plants are recommended to dim the light. They should be provided with flat rocks and roots that can serve as breeding substrate. Cleithracara maronii (Keyhole Cichlid) is a very calm species that should only be kept with other calm species.

Keyhole Cichlid - Cleithracara maronii
Cleithracara maronii
http://www.sydneycichlid.com/cleithracara-maronii.htm

Natural habitat: clear water habitats. Water chemistry in the wild: pH: 7.2, gH: 4.9 degrees, kH: 4 degrees.

Cleithracara maronii
Kék Akara
http://honffygabor.uw.hu/e107_plugins/halkatalogus/halkatalogus.php?andinoac ...

A homlok nagyon széles és a kor előre haladtával egyre íveltebb. A pikkelyek nagyok. A hossz 15 cm-ig terjed, s a 7— 8 cm hosszú állat már ívásra érett. Színezet és ivari különbségek: Az összbenyomás kékeszöld, az oldalakon, a kopoltyúfedőkön és az úszókon borvörös, sorokban elrendeződött foltok és fényes vonalak vagy pontok vannak. A függőleges úszók borvörös alapszínűek. Az ivarok időnként nem feltűnők. A hímek hátúszói és fark alatti úszói megnyúltabbak, ezen kívül a nősténynek eltérő a nászruhája.

Kék Akara
Arany akara
http://diszhal.info/Aequidens_rivulatus.php

A nőstény színezete sötétebb, míg a hímek nagyobbra nőnek és ahogy öregszenek "zsírhomlokot" növesztenek. Szaporításhoz használjunk 25-27 °C-os lágy (5-8NK°), enyhén savanyú (pH 6,5) vizet. Az ikrák száma elérheti a 300-at is, amit egy előre gondosan megtisztított tereptárgyra raknak. Az ikrák 3-4 nap múlva kelnek ki, és a kishalak további 9-12 nap múlva úsznak el. Kezdetben frissen kelt sórákkal etessük őket, később már adhatunk nekik finom poreleséget is. A kishalak érzékenyek a vízszennyeződésekre, ezért a rendszeres vízcsere ajánlatos. Viszonylag gyorsan nőnek, és a nagyobb ivadékok könnyen levadászhatják a gyengébb társaikat. Amikor az ivadékok elérik az 1 hónapos kort, akkor célszerű a szülőket eltávolítani, mert azok újra leívhatnak. Read more: http://diszhal.info/Aequidens_rivulatus.php#ixzz1rjwrFUwe

Arany akara
Hirdetések
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 524 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 524 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 18299