Horgászélmény, horgászkaland > Halak - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Horgászélmény, horgászkaland > 11 weboldal. Kategória leírása: A horgászattal kapcsolatos élményekről, beszámolókról olvashatunk érdekes történeteket.

hal.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Horgászszállás kereső portál
Horgászszállás kereső portál
http://www.horgaszszallaskereso.hu

Horgászszállás keresése weboldalunkon egyszerűen kivitelezhető. Látogasson el hozzánk, s kiválaszthatja a legjobb helyet, ahol kedvére űzheti a horgászatot, mint hobbyt. Az ország tavainak kínálata igen csak sok lehetőséget nyújt a horgászok számára, válassza, ki a következő tavat ahol horgászna, s mi megmutatjuk, hogy milyen szállásokat vehet igénybe. Ne feledje, amire akarunk, arra mindig tudunk időt szánni.

www.horgaszszallaskereso.hu
Horgászkalandok
Horgászkalandok
http://www.horgaszkalandok.hu/

Horgászkalandok! Kalandozás a horgászat világában! Élmények beszámolók, és minden ami horgászat!

www.horgaszkalandok.hu
Mekongi túra és halfogás
Mekongi túra és halfogás
http://www.horgasszunk.hu/bodolai/mekong/mekongcatfish.html

Egy harcsaforma, de csukafogazatú halat mustrálgattam, catfish, magyarázta lao kísérőm, a Mekong északi folyásán háromszáz kilósra is megnő. Itt a speedboat kikötő mellett lehet fogni, a várostól északra, 20 km-re. Legnagyobb problémát az őrölt pirospaprika beszerzése okozta, csak méregerőset találtunk, az egész szájpadlásom lángolt a kóstolgatástól, enyhítésképpen több liter paradicsomsűrítményt vetettem mellé.

www.horgasszunk.hu
Norvégia - tőkehal horgászat
Norvégia - tőkehal horgászat
http://horgaszutazas.hu/norvegia

Norvégiával kapcsolatban sok sztereotípia él az emberek többségében, nevezetesen hogy állandóan hideg van és havazik, valamint hogy jegesmedvék rohangásznak az autók között. Tekintettel arra, hogy az ország 2000 km hosszú, így az ország egyes részéin különböző időjárással találkozunk. A Golf-áramlat jótékony hatása megmutatkozik, hiszen a kikötők nagy része még a leghidegebb hónapokban sem fagy be északon.

horgaszutazas.hu
Újévi menyusok
Újévi menyusok
http://pecablog.hu/

Január első hete. A mindenre elszánt horgász kartársak már sorban állnak a horgászirodákban. Mit ad isten én is… és amint kisült a friss engedély spuri, irány a part. A képeket most csak tőszavakban kommentálnám: társaság, tábortűz, bor, tea, menyusok.

pecablog.hu
Horgászhétvége
Horgászhétvége
http://floragyongy.hu/horgaszkaland.html

Horgászhétvégék, vagy nyugodt horgász hétköznapok a Balatonon!

floragyongy.hu
Domonyvölgyi horgászélmény
Domonyvölgyi horgászélmény
http://tud6.com/domonyvolgyi-horgaszelmeny/

Szemerkélő esőben indultunk sógorommal Domonyvölgybe. Nagyon nehezen találtuk meg a 2-es tavat, mivel szinte nincs kitáblázva, még a kereszteződéseknél sem. A lovas tanya útjelzőit követve, végre rátaláltunk a keresett vízre. A halőrház mellett szabad strandnak tűnő terület, fedett pihenővel, szemben büfé (itt, csali és alapszerelés is kapható). Sportjegy van! A nagyon fáradtnak tűnő halőrtől kapott felvilágosítás, igen szűkszavú és nem teljes körű.

tud6.com
Horgászkaland a harcsaparadicsomban
Horgászkaland a harcsaparadicsomban
http://www.felsofokon.hu/kovacs-krisztina-blogja/2012/01/03/horgaszkaland-a- ...

Az Ili-folyó deltavidéke meghaladja a Balaton méretét, az Ili folyó sok horgász álmai között szerepel, mint horgásztúra célpont. Rengeteg halfajtára horgászhatunk itt, a harcsák mellett pontyra, amúrra, márnára, süllőre és tokhalra is. Leghíresebb azonban a folyó egyedülálló harcsaállománya, mely miatt a világ minden pontjáról utaznak ide a horgászok. A táborban rendszeresen vezetik a vendégek fogásait, és elképesztő számokkal találkozhatunk.

www.felsofokon.hu
Farkincás tó
Farkincás tó
http://www.farkincasto.hu/kepgaleriak/horgaszkaland

Április végén Savanyó Péter és Kolocz László horgásztak a tavon. A képek az április 19-től 25-ig tartó túráról készültek a 10-es horgászhelyen. A fényképezett halak mindegyike 10 és 15 kg közötti. A koi mérlegeléskor 7,2kg -ot nyomott. A fotózott halakon felül mázsaszám szákolták a kisebb példányokat.

www.farkincasto.hu
A világ legnagyobb édesvízi hala
A világ legnagyobb édesvízi hala
http://www.stop.hu/tudomany/kifogtak-a-vilag-legnagyobb-edesvizi-halat/465002/

Kifogták a világ legnagyobb édesvízi halát, amely nem más, mint egy tüskésrája, és súlyát 250 és 350 kilogramm közé teszik.

www.stop.hu
100b kiló feletti harcsa
100b kiló feletti harcsa
http://www.horgasz.hu/index.jsp?id=200&main=1216&akt=492

Totya barátunk a helyszínről küldött mailje szerint kicsit zavaros víznél, szélcsendben rabolt a hal a wobblerre, ami a szája mellett akadt be.

www.horgasz.hu
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 524 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 524 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17448