Halászcsárda, halászcsárdák > 2. oldal > Halak - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halászcsárda, halászcsárdák > 2. oldal > 23 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Fehértói Halászcsárda és Panzió
http://www.fehertoihalaszcsarda.hu/

A Fehértói Halászcsárda és Panzió (a fehértói parti szerviz bázisa) Frank Sándor vállalkozásainak zászlóshajója, hosszú évek munkájának, tapasztalatainak kiteljesedése. Frank Sándor (56 éves) édesanyja szakmáját örökölte, 40 esztendeje dolgozik szakácsként Csongrád megyében.

Fehértói Halászcsárda és Panzió
Öreg Kőrössy Halászcsárda
http://www.oregkorossy.hu/

Szegednek ebbe a Sárgának nevezett Tisza-parti környezetébe álmodta meg Kőrössy József és fia magyaros vendéglőjét, amikor ezen a helyen Halászcsárdát nyitott az 1930-as évek elején. Azóta étlapon van a halászlé, a Kőrössy halpaprikás, a különböző, roston sült halak és a túróscsusza. Az 1970-71-es árvizet követően - amelynek legmagasabb vízszintjét az épület falán tábla jelzi - a már államosított csárdát, amely az árvíz során erősen megrongálódott, kibővítik és felújítják.

Öreg Kőrössy Halászcsárda
Roosevelt téri Csárda
http://www.sotarto-halaszcsarda.hu/

A szögedi halászlé, mint fogalom, szinte egybeforrt a Roosevelt téri Halászcsárdával, népszerűbb és közismertebb nevén a Sótartóval. Az étterem neve fogalommá vált az elmúlt néhány évtized alatt nemcsak a városban, de országszerte, sőt az sem túlzás, ha azt állítjuk, hogy világszerte. Ha távoli vendég érkezik Szegedre, akkor vagy korábbi hallomásai alapján, vagy az itt élő ismerősök, rokonok invitálására biztos, hogy felkeresi a város egyik legismertebb és legnépszerűbb éttermét, a Roosevelt téri halászcsárdát.

Roosevelt téri Csárda
Gyulai étterem
http://gyulainfo.hu/gyula_etterem/vendeglatas.html

Kerthelyiséggel, grillezési, bográcsozási lehetőséggel, kerti tóval, belső nagyteremmel várja kedves vendégeit a várfürdő szomszédságában a halászcsárda, mely szálláslehetőséget is biztosít egész éven át. Nagyobb rendezvényeknek is alkalmas.

Gyulai étterem
Akasztói Halascsárda
http://www.halascsarda.hu/

A Halascscsárda 80 fő befogadására képes, egy nagy és egy kisteremből áll, teljes egészében nemdohányzó, légkondicionált intézmény. Csárdajellegű, rusztikus, fagerendák, a helyi tájat ábrázoló képek, a kézzel szőtt terítők, rackabőr és egyéb képzőművészeti tárgyak, a téli estéken meleget adó kemence, nyújtotta hangulatos környezetben, szép idő beálltával pedig a csárda előtti, a vízparton lévő nádfedeles beülőinken, illetve a teraszon, gyönyörű környezetben étkezhetnek vendégeink.

Akasztói Halascsárda
Csali Csárda
http://www.csalicsarda.hu/

Halászcsárdánk csodálatos tóparti környezetben szeretettel várja Önt és kedves családját, barátait egy ízletes, kiadós lakomára! Étlapunkon a tradicionális és különleges hal-és vadételektől kezdve helyi specialitások is szerepelnek, valamint a hagyományos magyar konyha szerelmeseinek kínálunk házias ízeket!

Csali Csárda
Sugovica
http://www.sugovicahalaszcsarda.hu/

Kecskeméten, akkor a Sugovicát ajánlom. Hogy miért? Mert itt garantáltan jódmentes, hazai vízben növekedett halból készült ételeket kapsz. Mert itt lehet a környék legízletesebb halételeit enni. Mert a légkör és a kiszolgálás is családias, barátságos.

Sugovica
Natura Horgászpark
http://www.naturahorgaszpark.hu/

A páratlan ízű halászlére méltán büszkék vagyunk, és elkövetünk mindent, a vendégek megelégedettsége érdekében. Célunk, hogy újra és újra visszatérjenek egy finom halászlére. Remélhetőleg hamarosan személyes vendégünkként köszönthetjük ebben a megújult környezetben, a halászlevéről méltán híres halászcsárdában.

Natura Horgászpark
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról.
Gyűjteményünkben 520 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 520 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 17769