Talált weboldalak ebben a kategóriában: Halászcsárda, halászcsárdák > 23 weboldal. Kategória leírása: Magyarország területén működő halászcsárdák gyűjteménye. A halászcsárdákban kiváló minőségű, magyaros ételek várják a vendégeket.
Algyői Halászcsárda - Szegedi halászcsárdákhttp://www.algyoihalaszcsarda.hu/ Algyői Halászcsárda - Szegedi halászcsárdák, éttermek, szegedi halászlé.
úsz éves az Algyői Halászcsárda. Ebből az alkalomból az étterem látta vendégül a Szegedi Közéleti Kávéház résztvevőit. Barta László csárdagazda mindent elkövetett hogy jól érezzék magukat a vendégek, akik megtöltötték a halászlevéről méltán híres vendéglátóhelyet. A forró hangulatról a csárda cigányzenekara gondoskodott, ami már csak azért is kuriózumnak számít mert Szegeden, Algyőn kívül mindössze két másik halászcsárdában hallgathatnak a vendégek magyar nótát. Pedig igény úgy tűnik lenne rá, hisz a vendégsereg rövid időn belül dalra fakadt és a hangulat a tetőfokára hágott. Ezt a trendet csak rövid időre szakította meg a csárdagazda, Barta László tulajdonos, aki elmesélte hogyan lett vendéglátós és beszélt a csárda történetéről, mely húsz évvel ezelőtt még egy falusi kocsma volt és mára a régió egyik legismertebb és legkedveltebb halászcsárdájává vált.  Kiskőrössy Halászcsárdahttp://www.kiskorossyhalaszcsarda.hu/ A Kiskörössy Halászcsárda története az 1930-as évekig nyúlik vissza. A csárd több évtizedes hírnevét már hosszú évek óta folytatja a jelenlegi üzemeltető Oláh Dezső csárda gazda is.
A finom ízek és speciális ételek miatt visszatérő sok vendég igazolja a sikeres munkánkat.  Sobrihttp://www.sobrihalaszcsarda.hu/ Halászcsárdánk Baján a Sugovica folyó partján, a Petőfi-sziget szívében csodálatos környezetben található.
Halászcsárdánk nevét Farkas „SOBRI” Józsefről, Magyarország örökös halfőző bajnokáról kapta.
Vele együtt dolgozva, az Ő tradicionális receptjei alapján készítettük , és mind a mai napig készítjük halételeinket.
Éttermünk 150 fő befogadására alkalmas nagyteremmel, 30 fős különteremmel és 100 fős terasszal rendelkezik.
Étlapunkon a mindig friss pontyhalászlé, vegyes hallék, halpörköltek mellett folyami halak(süllő, harcsa, törpeharcsa, csuka, kecsege, ponty, kárász, keszeg) sütve, rántva elkészítve, valamint frissensültek és tájjelegű ételek széles választékával várjuk vendégeinket.  Halászcsárda - Százhalombatta - Magyarországhttp://www.halaszcsarda.eu/ Halászcsárda - Százhalombatta: halászlé, magyaros ételek Budapest közelében.
A századforduló előtt és után Dunafüred területe birtok rendszerű mezőgazdasági és állattartási terület volt. Tulajdonosa Matta Árpád fölbirtokos. Az ő birtoklása alatt épült meg a csárda épülete, ami marhaistállóként kezdte a pályafutását… később lakóépületté alakították.  Bajai csárdahttp://www.bajaihalaszcsarda.com/ Egyre többen tudják Budapesten, hogy igazi dunai halászlét a Bajai Halászcsárdában lehet kóstolni.
Tegyen próbát Ön is!
Nemcsak elsősorban ízében, hanem harmóniájában, hangulatában is képviseli mindazt a tradíciót ami Magyarország!
Elsősorban a pontyból készült halászlét ajánlanánk, remek égő piros, fűszerpaprikával és gyufatésztával. Italkínálatunk az ország legkitűnőbb boraival teremt kellemes perceket a svábhegyi kirándulok ebédjéhez, vacsorájához.  Mohácsi Halászcsárdahttp://www.mohacsihalaszcsarda.hu/ A Mohácsi Halászcsárda 1968-ban nyílt meg Mohács történelmi belvárosában a Duna-parton. Panorámás étteremben dunai és egyéb halkülönlegességeket kínál, de a vendég igénye szerint bármilyen jellegű ételeket elkészítenek a HACCP rendszerben működő, EU szabványok szerint most felújított konyhájukban.
A szakmai munkát az étterem megnyitása óta Nagy Tibor vendéglős irányítja, akinek tevékenységét a Chaine de Rotisseurs egyesületbe való meghívással, a Magyar Vendéglátósok Ipartestülete, az ECA, valamint az Alpok Adria védnöki táblák adományozásával ismerték el. Személyesen a Snitta Sámuel valamint a „Mohács Város Tisztelete Jeléül” kitüntetésben részesült az elmúlt időszakban.  Fodor Hotelhttp://www.hotelhalaszcsarda.hu/ A csárda téglaboltozatú éttermében a házias ízek mellett a városban egyedülálló halételek közül válogathatnak. A 100 fő befogadására alkalmas étterem mellett még egy 25 fős külön terem is található.
A vendégek által közkedvelt, nádtetejű bokszokból álló kerthelyiség kellemes hangulatot nyújt. Kiváló szakácsaink nem mindennapi ételkülönlegességekkel teszik még felejthetetlenebbé a Gyulán töltött napokat.  Szarvashttp://www.halaszcsarda-szarvas.hu/ Szarvason a város nyugati kapujában a 44-es főút mellett, a Holt-Körös hídjánál, az Erzsébet-liget évszázados fáinak árnyékában, közvetlenül a Körös partján található a csárda. Személygépkocsival érkező vendégeink számára a parkolás biztosított. A hangulatos parti kerthelyiségben hétvégenként élőzenével várjuk vendégeinket. Szállás valamint horgászási és vízisportolási lehetőség, illetve szállóvendégeink részére külön zárt parkoló áll rendelkezésre. A magyaros, házias, bő ételválasztékból mindenki kiválaszthatja a kedvére valót!  Halászcsárda Szolnokonhttp://halaszcsarda-szolnok.hu/ nap 11.00-17.00 óráig
Egyre többen tudják Szolnokon, hogy igazi tiszai halászlét a Szolnoki Halászcsárdában lehet kóstolni.
Tegyen egy próbát Ön is! Elsősorban pontyból készült halászlét ajánlunk, remek égő pirospaprikával.
Ezután következhet a kiváló húsú pikkelyesekből készült sültes tál, haltepertő.  Dunaföldvárhttp://www.halaszcsardakft.hu/ A csárda közvetlenül a Duna partján, a híd szomszédságában, csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el. Az épület az 1930-as években épült és vámházként működött, míg a 60-as évek végén a Tolna Megyei Vendéglátó Vállalat tulajdonába került, melyben 1969. augusztus 20-án halászcsárdát nyitottak a hajóállomás szomszédságában. Az első üzletvezető idősebb Gábriel Sándor lett. Ezt követően a tervgazdálkodás szerint 5 évente cserélődtek a vezetők az étterem élén, míg 1989-ben a rendszerváltás ismét lehetőséget adott, de már ifjabb Gábriel Sándornak, aki szerződéses üzletként működtette azt.  Dunakömlődhttp://www.dunakomlodi-halaszcsarda.hu/ A Halászcsárda története A Dunakömlõdi Halászcsárda a 40-es években , mint útszéli fogadó kezdte meg működését. Az 50-es évektől, mint halászcsárda üzemelt. Jelenlegi formáját 1965-ben nyerte el. Jó ízû halászlével az ország ismertebb éttermei közé sorolható. Ódon falai között számos híresség is megfordult. Földrajzi elhelyezkedése A Dunakömlődi Halászcsárda Tolna megye területén található, a hatos főút mentén, 105 km szelvénynél Paks határától 5 km-re, Budapest irányába.  Kancsal Harcsa Halászcsárdahttp://kancsal-harcsa.uw.hu/ Nyíregyházától 30 km-re festői környezetben a Tisza mellett található a Kancsal Harcsa Halászcsárda.
A Tisza partjától pár száz méterre, a töltés árnyékában egész évben várja az étterem a vendégeket, akik a halételeket és a friss tiszai halból készült halkülönlegességeket megkívánják.
Aki egyszer nálunk járt és kipróbálta a korhely halászlevet, vagy megkóstolta az egészben megsült süllőt, soha nem felejti el az ízét!  Békéscsabai halászcsárdahttp://www.csabaihalaszcsarda.hu/menu.html Békéscsabai halászcsárda hivatalos honlapja. Étrend, étlap, heti menü, napi ajánlat, rendezvények sokasága. Hidegtálak, napi ajánlat.  Dunagyöngyehttp://www.etterem.hu/4831 A csárdába rendszeresen visszajárunk mivel nagyon jól főznek,jó a hangulat és a mennyiséggel sem volt még soha problémánk.Legutóbb baráti társasággal voltunk, a nagy érdeklődés ellenére és,hogy asztalt sem kellet foglalni kb. fél órát vártunk csak. Nagyon jól éreztük magunkat. Bátran merem ajánlani mindenkinek aki szeret hangulatos környezetben finom ételt fogyasztani.  Tatahttp://www.halaszcsardatata.hu/ Éttermünk ideális helyszín esküvők, rendezvények lebonyolítására. A csárda 80 fő vendéglátására alkalmas. Kert helységünk kapacitása ugyancsak 80 fő.
Éttermünkben a hagyományos magyaros ételek mellett, pikáns étel különlegességek és természetesen hal-ételeink pazar ízvilága vár kedves Vendégeinkre. 
|
| Oldal leírása hal.wyw.hu: Hal katalógus. Halak, édesvízi és tengeri halfajták. Halfajok bemutatása, linkek gyűjteménye halakról. Gyűjteményünkben 520 válogatott hal témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz! Hirdetések
Közösség |